Wiki-Speciaal

Veel ouders van Mozarthof ervaren de regel- en zorg zaken voor hun kind als “het wiel uitvinden”. Frustrerend is om te bedenken dat andere ouders datzelfde wiel eerder ook al hebben uitgevonden en in de toekomst ook weer ouders zullen moeten zoeken en uitvinden. Hoe regel ik extra zorg, waar heeft mijn kind recht op, wat voor naschoolse activiteiten zijn er, kan ik financiële hulp krijgen? En nog vele andere vragen waar je als ouder dagelijks tegen aan loopt en je soms weet niet waar je moet zoeken.
De Schoolmaatschappelijk Deskundige krijgt veel vragen over o.a. regelzaken en kwam met het idee om, in samenwerking met de Ouderraad, informatie te bundelen en in één overzicht te zetten. Wij hebben geprobeerd er een overzichtelijke pagina van te maken met leeftijdscategorieën en verschillende thema’s.

Uiteraard is dit overzicht nog niet compleet en veranderen websites, instellingen en bedrijven regelmatig, dus als er informatie mist of niet klopt, dan horen we dat graag. U kunt contact opnemen met: ouderraad@mozarthof.nl of met de schoolmaatschappelijk deskundige Hester de Lange h.de.lange@mozarthof.nl. Wij zullen uw informatie dan verwerken in het overzicht. Laat het een overzicht worden VAN ouders VOOR ouders! Hopelijk kunnen wij jullie zo een eerste stap in de goede richting helpen.    

Thema’s (4 – 8 jaar)

terug naar boven

Thema’s (8-12 jaar)

terug naar boven

Thema’s (12-16 jaar)

terug naar boven

Thema’s (16-20 jaar)

terug naar boven
terug naar boven