Vakantiedagopvang 2017: ook in de vakantie spelen met je (nieuwe) vrienden!

 
HZN2017-2Wil jij iets leuks doen in de schoolvakanties? Kom dan spelen bij de vakantiedagopvang van Stichting Wielewaal! De hele week worden er allerlei activiteiten in een thema georganiseerd.
De voorjaarsvakantie staat in het teken van Sprookjes. Knutsel bijvoorbeeld een mandje voor Roodkapjes koekjes, maak een fruitzwaard voor de drie musketiers of speel reuzenvoetbal. Er zijn allemaal enthousiaste begeleiders aanwezig die gezellig met je meedoen. Kom je ook een keer?

Wanneer?

De vakantiedagopvang vindt plaats op werkdagen tussen 8 en 18u op Mytylschool De Trappenberg in Huizen. Kinderen kunnen zich per dag aanmelden.
De data van de vakantiedagopvang in 2017 zijn

  • Voorjaarsvakantie ma 20 februari – vr 24 februari
  • Meivakantie ma 24 april – vr 5 mei
  • Zomervakantie ma 24 juli – vr 25 augustus
  • Herfstvakantie ma 23 oktober – vr 27 oktober

Voor en door wie?
De dagopvang is geschikt voor kinderen van 4 tot 20 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of ADHD/Autisme. Een team van vrijwillige begeleiders onder leiding van een vaste recreatieleider is de hele week aanwezig. Indien nodig kan verpleegkundige zorg geleverd worden. De hoeveelheid begeleiding wordt aangepast op wat een kind nodig heeft. Dit varieert van 1 begeleider per kind tot 1-op-3.

 

HZN2017-1Ervaringen van een moeder
Sacha, moeder van Merel: “Merel is begonnen met de vakantiedagopvang op school. Het was voor Merel wel een beetje raar dat ze in de vakantie naar school moest. Na één dagje bleek het toch erg anders; de hele dag leuke dingen doen en met z’n allen eten. Aan het eind van de dag komen de ouders dan op school om je te halen en dat is ook wel gezellig!”
Inmiddels heeft Merel ook ervaren hoe leuk het is om een weekend te logeren of met vrienden op vakantie te gaan bij Wielewaal. Lees Sacha’s hele verhaal op www.wielewaal.nl/merel

Aanmelden?
De dagopvang kan betaald worden vanuit PGB of Zorg In Natura of uit eigen middelen. Kijk voor meer informatie of aanmelden op http://www.wielewaal.nl/dagopvang of bel 088 122 44 00.
Ben je op zoek naar weekendopvang in bijv. Soest of Haarlem, gezinsvakanties of groepsvakantie? Ontdek op www.wielewaal.nl wat we je allemaal te bieden hebben!